Beweging in praktijk

Beweging in praktijk
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Beweging-in-praktijk: Hoe van start gaan?


 • 'Ik zou er eens werk van moeten maken maar heb zo weinig tijd'.
 • 'Ik wil wel maar het is moeilijk om...
 • 'Mijn werk laat het niet toe om nog extra bij te trainen'.
 • 'Ik heb al teveel fysieke ongemakken om nu ook nog...'
 • 'Het is te koud, te warm, het regent, de zon schijnt,...'

Er zijn veel excuses en blokkerende factoren die er voor kunnen zorgen dat je over 5 jaar nog steeds zegt: 'ik zou er eens werk van moeten maken maar...'
Zonder te oordelen of een excuus terecht of onterecht is, het is sowieso een feit dat het integreren van fysieke activiteit, het verbeteren van voeding of een algemeen gezondere levensstijl … een traject is met veel obstakels.
Je zit dus niet in een ongewone situatie en het feit dat je op deze pagina zit is een eerste goed signaal dat je werkelijk ... wilt!!!

Een eerste voorwaarde om effectief tot de actie over te gaan is jezelf de volgende vraag te stellen:
Belang
Hoe belangrijk is het voor mij om... (je doel: gezonder te zijn, slanker, sterker, blessurevrij,...)?
Geef jezelf een cijfer van 1 tot 10 (1 = niet belangrijk, 10 = héél belangrijk) ... / 10
Wat zorgt ervoor dat je jezelf een ... (je cijfer, bv 7/10) hebt gegeven en geen 1/10?

Zelfvertrouwen
Hoeveel zelfvertrouwen heb je dat je je vooropgestelde gezondheidsdoel gaat halen?
Geef jezelf een cijfer van 1 tot 10 (1 = zeer weinig zelfvertrouwen, 10 = 1000% zelfvertrouwen)

Wat leer ik uit mijn antwoorden?
Als het belang niet groot is, heb je een wankele basis en is de kans dat je je doel niet bereikt groter. Gelieve er wel rekening mee te houden dat het belang kan groeien naarmate de tijd vordert. Soms geven mensen een laag belang aan op basis van mislukkingen uit het verleden. Bv iemand die al 7 mislukte pogingen achter de rug heeft om af te slanken kan het volledig opgegeven hebben. Het is dus best mogelijk dat die persoon een 2/10 geeft omdat hij/zij de moed heeft opgegeven.

'De 10 beste tips voor gezond en blijvend afslanken'!

Vandaar het belang van de 2de vraag ivm. het zelfvertrouwen want dat heeft een invloed op het belang. Neem hetzelfde voorbeeld en je kan je inbeelden dat het belang van het afslanken kan toenemen als die persoon meer mogelijkheden ziet op succes, juist?

Heb je voor jezelf de vragen beantwoordt?

Klaar om gezond te bewegen?

Klaar voor een gezondere levensstijl?

Voor we op een veilige en efficiënte manier met u kunnen trainen dienen we toch wel van een aantal dingen op de hoogte te zijn. We gaan ongeveer een uurtje voorzien om te vragen naar de verwachtingen en doelstellingen, medische/sportieve achtergrond en levensstijl.
Daarna zal de trainer u een voorstel doen wat het beste past binnen de mogelijkheden. Bij een akkoord is er niets wat u nog in de weg staat om te komen tot betere...
Dit intake verslag is vrijblijvend en kan op dezelfde locaties plaatsvinden als de training.

Enkele vragen die je mag verwachten zijn:

 • Je doelstelling
 • Je strategie
 • Je ervaringen
 • Blessures en medische achtergrond
 • Sportieve interesses
 • ...Beweging-in-praktijk: Waar kunnen we trainen?


Bij Willem thuis: Wenst u om diverse redenen in een meer individuele sfeer te trainen, kan u terecht in de (bewegingin)praktijk te Sint-Katelijne-Waver (Lagerheide 5). In de nabije omgeving kunnen we beschikken over een recreatiedomein met piste en heuvelachtig gebied om samen uw grenzen te verleggen. Vanzelfsprekend dienen we dan rekening te houden met de weerscondities. ( aangepaste kledij ea...)

Wenst u bij u thuis te trainen/bewegen, geen probleem, dit kan: na het opmaken van de offerte houdt niets ons nog tegen om er samen in te vliegen.

Op locatie: Indien u wenst aan uw conditie te werken in een voor jou vertrouwde en optimale omgeving. ( berg, dal, sporthal,… ). Wij komen ook graag langs voor het geven van een demo-training bij je club of voor een gezonde beweegsessie bij je bedrijf.The Fat Decimator System

Beweging-in-praktijk: Outdoor Trainen - vanaf maart/april tot september!!!


Hoeveel mensen trainen er niet liever buiten dan binnen? Hoeveel mensen gaan overwinteren in de fitness en gaan buiten trainen vanaf het weer het toelaat?
Om die reden hebben we onze PT-studio een buitengedeelte gegeven waar we bij mooi weer terecht kunnen om gezond te bewegen in de buitenlucht.
In de nabije omgeving van onze PT-studio kunnen we terecht om te trainen/bewegen in een ander kader. Zo kunnen we beschikken over een basketterrein en/of een grasveld om gerichter te werken.

Outdoor – kinesitherapie

Vermits we vaak de keuze maken voor een actieve vorm van revalidatie kunnen we ook voor de kinesitherapie gebruik maken van het buitengedeelte.Vergeet de drukke gyms: welkom in onze 'personal training studio', jouw privé- ruimte waar je de aandacht krijgt die je verdient! Lekker bewegen in alle rust!

Krijg je ook die sportkriebels bij mooi weer of zachtere temperaturen maar...

 • Hou je er niet van om te bewegen in overbevolkte fitnesszalen...
 • Verkies je buiten te trainen/bewegen ipv binnen...
 • Heb je behoefte aan een individuele begeleiding die op jou is afgestemd...
 • Zou je het 'super' vinden om lichaamsoefeningen/bewegen af te wisselen met joggen of mountainbike...

DAN LIJKT ONZE 'PERSONAL TRAINING STUDIO' IETS VOOR JOU!

OPGELET ! op dit moment geen mogelijkheid tot douchen.


Tot binnenkort.

Liever alleen bewegen? Databank van 70 oefeningen.


Beweging-in-praktijk: Een programma op maat


Wie is er niet op zoek naar een programma op maat, we willen immers de beste begeleiding die er is. Je kan héél veel programma’s vinden op het internet maar welk is er geschikt voor jou? En hoe pas je het aan na een aantal weken? Of wat doe je als er ergens een blessure opspeelt? Wat doe je als je een onderbreking hebt gehad tgv. een vakantie of een andere reden? Hoe breng je progressie of pas je het aan naargelang jouw niveau of progressie?

Personal training te Mechelen

Wel, laat bovenstaande vragen nou net de reden zijn waarom we jaren geleden gestart zijn met het geven van 'personal training'.
We gaan ervan uit dat je pas een geschikt programma kan opstellen als je die persoon effectief 'kent', als je weet waar de mogelijkheden liggen en met welke factoren we rekening moeten houden.
Er is geen enkel 'digitaal' programma, boek of computer die de levende 'personal trainer' kan vervangen. Neem voor jezelf de beslissing of je het 'echte werk' wenst of het meer algemene en onpersoonlijke.

Educatie

Omwille van het feit dat we maar over 2 handen beschikken en dus maar een honderdtal mensen op jaarbasis kunnen begeleiden kiezen we voor een educatief proces, zodat onze klanten hun opgedane kennis meer en meer zelf in handen kunnen nemen. We geven dus onze klanten de kans om een 'mini-trainertje' te worden zodat ze op termijn al de bovenstaande vragen kunnen beantwoorden. Om dezelfde reden hebben we in al onze programma's (afslank, rugschool,...) een educatief proces ingebouwd zodat jij met de opgedane kennis en vaardigheden meer en meer op jezelf kan gaan werken.

Educatie, pff!

'Pff, ik ben lang genoeg naar school geweest en nu moet ik weer dingen gaan leren'...
Neen, die keuze mag je zelf maken, wij gaan ervan uit dat kennis en vaardigheden je als persoon doen groeien en je gaan helpen om betere keuzes te maken. Op die manier wordt je onafhankelijk en sta je op sterkere benen.
Wens je alleen getraind te worden zonder meer, geen probleem

The Red Tea Detox

Beweging-in-praktijk: De prijs/offerte


Het gesprek is volledig vrijblijvend en niet verplichtend.
De kostprijs van de personal training zal afhankelijk zijn van de vraag. Factoren die een invloed hebben, zijn bv. de locatie, de tijdsduur, het materiaal. Na het intake-verslag zal er u een voorstel gedaan worden.
Neem gerust ook een kijkje op de andere pagina's van onze website, er is veel interessante informatie te vinden en een GRATIS 12-weken buikspierprogramma.

Gratis weetjes.
Liever alleen aan het werk?Copyright © 2018 Beweging in praktijk. All rights reserved

Acceptatieteken
EREPS-erkend Personal Trainer.
www.ereps.eu
Gecertificeerd personal trainer
Bekijk mijn certificaat
Gecertificeerd NG360 Golf Performance Specialist
Bekijk mijn certificaat
Gecertificeerd Functioneel fitness coach voetbal
Bekijk mijn certificaat
Functionele programma's
Meer info PROMO
Databank van 70 oefeningen
LOGIN/REGISTREER
Afslank programma
10 beste tips
Rugschool programma
Back to basics
voetbal DVD

Bestellen
Voetbal-DVD FAQ
LOGIN/REGISTREER
Willem Timmermans

Twitter
Volg ons op Twitter
LinkedIN
Mijn LinkedIN profiel
Blog
Onze blog
Partners
Meer weten over 'beter golfen'
Meer weten over podologie.
Meer weten over voedings- supplementen.
Meer weten over preventie.
Meer weten over osteopathie.
Meer weten over voetbalopleidingen.
Meer weten over fietsen.
Meer weten over fitnessopleidingen.
The Red Tea Detox
Helicon-IT